• english
  • romanian

Turism rural la Pensiunea DORU din Belis

Pentru iubitorii de natura, pentru cei care vor sa asculte sau sa invete muzica si dansul traditional, pentru cei care vor sa descopere adevaratul gust al mancarilor traditionale din Apuseni sau pentru cei care doresc liniste, confort si intimitate, Pensiunea Doru este locul ideal. Aici veti fi intampinati cu ospitalitate de gazdele pensiunii care va vor indruma in alegerea traseelor pe care le puteti parcurge, a obiectivelor pe care le puteti vizita in timpul sederii aici pentru a profita din plin de aceasta minunata regiune.

 
Pensiunea Doru situată în Ţara Moţilor, în vestul judeţului Cluj în partea nordică a munţilor Apuseni, la o altitudine de aproximativ 1100 metri, la confluenţa dintre munţii Gilăului, munţii Vlădeasa şi Muntele Mare, vă asteaptă într-o atmosferă caldă şi confortabilă pentru a vă relaxa.

Oferte speciale

TABARA DE VARA

TABĂRA DE VARĂ – MOŢATA’S ADVENTURE

IUNIE-AUGUST -2016-

Moţata’s adventure işi propune o tabără de vară unde limba engleza&spaniolă împreună cu natura vor fi ´´the stars&las estrellas´´ taberei!

Obiectivul principal al proiectul nostru este acela de a învăţa engleza/spaniola jucându-ne, organizând concursuri, realizând proiecte diverse. Învăţăm în timpul activităţilor creative, în timpul practicării unor sporturi de echipă sau a unor ´´treasure hunts´´ sau în cadrul excursiilor şi a drumeţiilor pe care cadrul nostru natural ni le oferă cu generozitate.

Prin intermediul jocului, copii îşi transformă realitatea, descoperă lumea înconjurătoare, se descoperă pe ei înşişi şi se dezvăluie celor din jur, reuşind să comunice, să creeze şi să se elibereze, toate împletindu-se cu efortul negândit de a învăţa.

Printre activităţile şi aventurile pe care le vom trăi:

·         English&Español: le vom practica prin intermediul jocurilor pe tot timpul săptămânii.

·        Daily expressions&Expresiones de cada día: vom folosi expresii cotidiene pentru a învăţa sau întări expresiile cele mai folosite

·         Sporturi şi jocuri în echipă: pentru a încuraja viaţa în grup şi cooperarea între copii

·         Noţiuni de ecologie: cum putem recicla deşeurile colectate selectiv şi de ce

·         Jocuri logice, construcţii de jucării din materiale reciclate

·         Story tale& El momento de los cuentos: seara ne vom strânge şi vom intra în lumea magică a poveştilor

·         Jocuri de seară: momentul cel mai aşteptat de către copii! Aduceţi-vă aminte de ¨torch&linterna!¨

·         Quiz: întrebări de cultura generală adaptate vârstei prin intermediul cărora vom învăţa mai multe despre ţările anglo-saxone&spaniole

·         Closing party&Fiesta de clausura! O săptămână de jocuri, distracţie şi noi prieteni trebuie să se termine cu o funny farewell party&fiesta de despedida divertida

Experienţa MOŢATA a fost creată pentru copii cu vârste între 7 – 14 ani, dar avem şi programe special realizate pentru copii cu vârste mai mici.

Cazare&masă
6 zile-5 nopţi, 3 mese/zi.

Supraveghere: monitor calificat

Medic disponibil la pensiune in caz de nevoie

Preţ
890lei

Turism

Lacul si statiunea Fantanele

Belisul vechi

Crucea lui Avram Iancu

Cascada Valul Miresei

Pestera Scarisoara

Biserica sec. XIII

Bradul lui Horea din pădurea Scorușet

Cetățile Rădesei

Activitati

-ping-pong

-primbare cu căruţa

-plimbare prin padure

-drumetii pe trasee marcate

-plimbare la lac

-pescuit

-calarie

-leagane si balansoare

-excursii organizate în împrejurimi.

iarna: plimbări cu sania trasă de cai

 

Rezerva acum